De mensen achter Kok advocatuur


Advocaat

Willem Kok
Willem Kok studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2008 beëdigd en werkzaam als advocaat. Mr. Kok heeft naast de algemene civiele praktijk veel ervaring op het gebied van het arbeidsrecht, het familierecht, incasso van geldvorderingen en overige ondernemingsgerelateerde vraagstukken.


Volg Willem Kok op:​​​​​​​

contact:

kok@kokadvocatuur.nl

0318 - 24 81 24

Nederlandse Orde van Advocaten

Mr. W. Kok staat als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag, tel. 070 – 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staat mr. W. Kok bij de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

​​​​​​​

• Arbeidsrecht
• Personen- en familierecht

​​​​​​​

Op grond van de Verordening op de advocatuur is mr. W. Kok verplicht jaarlijks 10 opleidingspunten te behalen op de rechtsgebieden waarop hij staat ingeschreven.


Administratieve ondersteuning
Melinda van Huigenbos
Melinda van Huigenbos heeft de opleiding Directiesecretaresse / managementassistente gevolgd op het Hoornbeeck college. Sinds maart 2018 is zij werkzaam als juridisch secretaresse en juridisch medewerker. Sinds september 2023 verzorgt zij de administratie van Kok advocatuur. Daarnaast volgt zij een studie Rechtswetenschappen aan de Open Universiteit.

Volg melinda van huigenbos op:

contact:

secretariaat@kokadvocatuur.nl

0318 - 24 81 24

Juridische ondersteuning
Anne-Ruth Bronkhorst
Anne-Ruth Bronkhorst heeft de opleiding Office en management support gevolgd op het Hoornbeeck college. Sinds maart 2023 is zij werkzaam als juridisch secretaresse. Daarnaast volgt zij een studie Rechten aan de HAN University of Applied Sciences. Zij ondersteunt mr. W. Kok bij zijn werkzaamheden.


Volg Anne-ruth Bronkhorst op:​​​​​​​

contact:

secretariaat@kokadvocatuur.nl

0318 - 24 81 24


Juridische ondersteuning
Johan Roodnat
Johan Roodnat studeert Rechten aan de Universiteit Utrecht. Sinds september 2022 is hij werkzaam als juridisch medewerker. Hij ondersteunt mr. W. Kok bij zijn werkzaamheden.

Volg Johan Roodnat op:​​​​​​​

contact:

info@kokadvocatuur.nl

0318 - 24 81 24

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Neem gerust contact met ons op!